Fenerbahçeli çift, Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutladı

İHA

Galatasaray, Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Konyaspor’u 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Galatasaray taraftarları, büyük bir coşkuyla sokaklara döküldü. Isparta’da, Kaymakkapı Meydanı’ndan başlayan konvoy, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda toplanarak meşale ve bayraklarla şampiyonluğu kutladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, zaferlerini coşkulu bir şekilde kutlamanın keyfini çıkardılar.

Fenerbahçeli çift, Galatasaraylı arkadaşlarını kutladı

Isparta’da yaşayan Fenerbahçeli Beyza-Mustafa çifti Galatasaraylı arkadaşlarıyla birlikte meydanda şampiyonluk kutlamalarına katıldı.

Fenerbahçe formalarıyla birlikte arkadaşlarının sevinçlerine ortak olduğunu söyleyen Mustafa Aycan şu ifadeleri kullandı:

Galatasaray şampiyon oldu, tebrik ederiz. Bizde bu yarışın içerisindeydik, formalarımızı giyindik, inandık ama olmadı. Her sene olduğu gibi yine seneye diyeceğiz. Her zaman kendi takımımızın yanındayız. Bugün de Galatasaraylı arkadaşlarımızın yanındayız her zaman destek var. Aramızda ezeli bir rekabet vardı. Kazanan Galatasaray oldu tebrik ederiz.

“Sporda önemli olan dostluk”

Fenerbahçeli taraftar Mustafa Aycan konuşmasının devamında “Sporda önemli olan dostluk. Türk futbolu bitmesin. Biz Fenerbahçe formamızla buradayız herkese tavsiye ederim bu davranışı” şeklinde konuştu.

Meydanda toplanan kalabalık kutlamaların ardından sorunsuz bir şekilde dağıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx