Minecraft 1.21 Tricky Trials Güncellemesi Çıkış Tarihi Belli Oldu

Bugün Mojang Studios, Minecraft 1.21 Tricky Trials güncellemesinin hem Java Sürümü hem de Bedrock Sürümü için çıkış tarihi detayını sonunda verdi. Güncelleme sonunda 13 Haziran tarihinde oyuncularla buluşacak.

Bu güncellemeyle birlikte oyuna en büyük eklenti Trial Chambers olacak. Bunlar, oyuncuların “zorlu” olarak tanımlanan bir dizi zorlukla uğraşmak zorunda kalacağı, prosedürel olarak oluşturulmuş yeraltı odaları olacak. Aslında güncellemenin adı da buradan geliyor.

Güncellemenin bir diğer öne çıkan yeniliği ise yeni mafya yaratığı Breeze. Mojang’ın açıklaması şöyle: “Breeze, yalnızca kıskanç kaşlara sahip olmakla kalmayıp, aynı zamanda düşmanlarını havaya uçurabilecek güçlü bir mermi saldırısına da sahip olan bir çetedir. Bu yaramaz çete, oyuncuların etrafında baş döndürücü daireler çizmeyi seviyor ve oklarla tespit edilmesi zor. Eğer bir breeze yaratığını yenmek istiyorsanız, ayaklarınızın üzerinde hızlı olmanız ve hatta kılıcınızı daha hızlı savurmanız gerekir!”

Güncelleme, deneme odalarının bir parçası olarak ikinci bir yeni çete olan Bogged’ı da ekleyecek. Bunlar ise şanssız oyuncuları zehirleyebilen iskelet benzeri bir yaratıklar olacak.

Tricky Trials ile yeni bir Minecraft bloğu olan Vault da kullanıma sunulacak. Açmak için bir deneme anahtarınız varsa, oyunculara toplayacakları ekstra ganimet verilecek. Ayrıca düşmanlara saldırmak için kullanılabilecek yeni bir silah olan topuz da oyuna ekleniyor.

Yeni oyun içi dekore edilebilir bloklar, eviniz için tablolar, otomatik işçilik özelliği ve daha fazlası dahil da oyuna eklenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx