Pierre Emile Hojbjerg’in menajerinden transfer cevabı!

Tottenham forması giyen ve şu anda EURO 2024’te mücadele eden Pierre Emile Hojbjerg’in menajeri suskunluğunu bozdu.

Tottenham’dan ayrılacağı öne sürülen ve Galatasaray ile Fenerbahçe ile anılan Danimarkalı orta sahanın menajeri, Fabrizio Romano’ya konuştu.

Pierre Emile Hojbjerg’in menajeri, Danimarkalı futbolcunun projesi ve hedefleri olan bir kulüpte oynayacağını dile getirdi: “Onun gibi bir oyuncu kesinlikle büyük amaçları ve projeleri olan bir kulübün parçası olacaktır çünkü Hojbjerg sadece güçlü bir oyuncu değil, aynı zamanda her yıl önemli şeyler için savaşmak üzere yaratılmış bir karaktere sahip… Zamanında Conte ve Mourinho gibi teknik direktörlerle çalıştığında harika sezonlar geçirerek bunu kanıtladı.”

“Pierre Emile Hojbjerg’in gitmek istediği bir kulüp var mı” sorusuna Puccinelli, “Bana her yıl sezon sonunda kupa hayali kurduğunu ve boş yere oynamayı sevmediğini söylüyor. Onun zihniyeti bu, misyonu bu” cevabını verdi.

Pierre Emile Hojbjerg için teklifler aldığını belirten Puccinelli, “Şimdiden aldığımız tekliflerin üzerine çalışıyorum. EURO 2024 sonrasında oturup tüm olasılıkları analiz edeceğiz” diye konuştu.

28 yaşındaki Pierre Emile Hojbjerg, geride kalan sezonda Tottenham’da 39 müsabakada şans buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx