Yılmaz Vural’dan sitem: Beni kimse aramadı

TFF 2’nci Lig ekiplerinden Menemen FK’da sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Yılmaz Vural, internet yayını yapan bir medya platformuna verdiği röportajda sarı-lacivertli kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğunu dile getirdi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı takip etmek üzere Almanya’da olan tecrübeli teknik adam, son 6 ayda Menemen temsilcisinden tek kuruş para almadıklarını söyleyerek, “Orayı sevdik, kalmak isterim. Arzu ederler, bize talip olurlarsa ve şampiyon olma gibi niyetleri varsa seve seve devam ederiz. Beni bugüne kadar kimse aramadı” dedi.

1. LİG’E YÜKSELEMEDİ
Normal sezonu 5’inci sırada tamamlayıp Play-Off bileti alan sarı-lacivertliler, ilk turda deplasmanda 4’üncülüğü kaptırdığı 24Erzincanspor’a 2 kez öne geçmesine rağmen uzatmada yediği golle 3-2 mağlup oldu.

Türkiye’nin en çok takım çalıştıran teknik adamı olan 71 yaşındaki Yılmaz Vural, kariyerinde ilk kez Menemen FK’da 2’nci Lig’de görev almıştı. Tura çok yaklaşmışken rakibine elenen İzmir temsilcisi karşılaşma bitiminde yıkıldı. Futbolcular ve Teknik Direktör Yılmaz Vural büyük bir şok yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx